Στο ομορφότερο σημείο της Σκάλας, δίπλα στο κέντρο και το λιμάνι της Πάτμου.

Τα στούνιο βρίσκονται 20 μέτρα από τη θάλασσα και μόλις 700 μέτρα από την παραλία Μελόι. Η απόσταση από το κέντρο και λιμάνι είναι 600 μέτρα και είναι μια ευχάριστη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, πάνω στη Μαρίνα.

Τα άνετα, καθαρά, καινούρια και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια διαθέτουν ατομικό λουτρό και είναι εξοπλισμένα με LCD TV, air condition, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
Προσφέρεται επίσης δωρεάν Wi Fi και ιδιωτικό πάρκινγκ.

Tags: Διαμερίσματα στην Πάτμο, Κατοικίες διακοπών στην Πάτμο, Δωμάτια στην Πάτμο, Ξενοδοχεία στην Πάτμο, Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Πάτμο, Φιλόξενα καταλύματα στην Πάτμο, Προσιτά καταλύματα στην Πάτμο, Καταλύματα με θέα στη θάλασσα στην Πάτμο, Καταλύματα κοντά στην παραλία στην Πάτμο, Καταλύματα στο κέντρο της Πάτμου, Καταλύματα για ζευγάρια στην Πάτμο, Καταλύματα για οικογένειες στην Πάτμο, Αναζήτηση καταλυμάτων στην Πάτμο, Κράτηση καταλυμάτων στην Πάτμο, Προσφορές για καταλύματα στην Πάτμο, Καλύτερες τιμές για καταλύματα στην Πάτμο, Σύγκριση καταλυμάτων στην Πάτμο, Κριτικές για καταλύματα στην Πάτμο, Φωτογραφίες από καταλύματα στην Πάτμο, Βίντεο από καταλύματα στην Πάτμο